Anti Toxinen Essentials

De lever is dagelijks betrokken bij het afbreken en omzetten van talloze stoffen. Dat kunnen lichaamseigen stoffen zijn, zoals hormonen, maar het kunnen ook belastende stoffen zijn van buitenaf.

In de huidige samenleving zijn toxinen niet meer weg te denken. Via onder andere voeding, lucht, drinkwater, cosmetica en medicatie krijgen we dagelijks tal van belastende stoffen binnen.

Wanneer de lever- en galwerking minder efficiënt is, wordt het steeds lastiger voor het lichaam om deze dagelijkse belastende stoffen het lichaam uit te werken.

CellCare Anti Toxinen Essentials bevat onder andere extracten van Mariadistel en Broccoli, die de lever- en galreiniging ondersteunen.

Mariadistel en Broccoli-extracten vormen samen met de andere werkzame stoffen in Anti Toxinen Essentials een complete en krachtige samenstelling.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 60 vega capsules
Code: 2200-60
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 42,95
Anti Toxinen Essentials

Samenstelling


MINERALEN     RI
Selenium L-selenomethionine 75 µg 136%

RI = Referentie Inname

AANVULLENDE ACTIEVE VOEDINGSTOFFEN  
Broccoli extract (Brassica oleracea italica, min. 10% glucorafanine), Curcuma extract (Curcuma longa, min. 95% curcumine), DIM Di-indolylmethaan, Mariadistel extract (Silybum marianum, min. 80% silymarine), R-Alfa-liponzuur, SOD (Superoxide dismutase), Taurine - totaal 490 mg
INGREDIENTEN  
Mariadistel extract, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), Curcuma extract, Broccoli extract, taurine, DIM, Alfa-liponzuur, mineraal, SOD
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.

Gebruiksadvies

  • Dagelijks 1 à 2 capsule(s) bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut. 
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Door dit product te combineren met Cell Essentials, wordt de werking ervan versterkt.
  • Niet gebruiken bij galwegstoornissen. Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×