Brahmi

Brahmi (Bacopa monnieri) is een kruid, dat vrijwel over de gehele wereld voor komt.

In de Ayurvedische geneeskunde wordt Brahmi geprezen om haar kalmerende werking op het zenuwstelsel, waardoor je evenwichtig blijft in stress-situaties.

Ook heeft Brahmi een positieve werking op het zenuwstelsel waarbij Brahmi je leervermogen, je reactiesnelheid en je geheugen bevordert. Vanwege de complexiteit van het kruid, wordt traditioneel gezien gebruik gemaakt van zowel het gehele kruid, als van het extract. CellCare Brahmi bevat dan ook het gehele kruid in poedervorm, alsmede het extract. Hierdoor bent u gegarandeerd van alle werkzame stoffen uit dit kruid.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 90 tabletten
Code: 2120-90
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 29,25
Brahmi

Samenstelling


KRUIDEN  
Brahmi (Bacopa monnieri) extract (min. 50% bacosiden) 250 mg, Brahmi (Bacopa monnieri) 250mg
INGREDIENTEN  
Brahmi (Bacopa monnieri) extract , Brahmi (Bacopa monnieri) poeder, rijstzetmeel, microcristallijne cellulose, biologisch rijstconcentraat, rijstzemelextract - totaal 910mg
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.

Gebruiksadvies

  • Tweemaal per dag 1 à 2 tablet(ten) bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Door dit product te combineren met Cell Essentials, Omega-3 Krill, Magnesium en Probiotica Essentials wordt de werking ervan versterkt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×