Hypericum-Rhodiola

CellCare Hypericum-Rhodiola bevat, zoals de naam al aangeeft, de kruiden Sint-Janskruid (Hypericum perforatum) en Rhodiola (Rhodiola rosea).

Rhodiola staat bekend als energiekruid dat de veerkracht van lichaam en geest verhoogt, hetgeen de stressbestendigheid ten goede komt. Het groeit op grote hoogte boven de zeespiegel en werd bekend doordat het in Rusland gebruikt werd om de prestaties van topsporters en militairen te verbeteren. Het werd al in 1931 onderzocht door de Russische botanist en voedingsdeskundige Dr. L. Utkin.

Rhodiola heeft met name adaptogene eigenschappen. Een adaptogeen is een stressregulator, het helpt lichaam en geest meer in een gezonde balans te houden in situaties die veeleisend zijn.

Sint-Janskruid maakt de formule compleet. Over de hele wereld is Sint-Janskruid al eeuwen bekend als geneeskrachtig kruid. In de tijd van de oude Grieken werd het onder andere gebruikt om kwade geesten en heksen te verdrijven.

Meer recentelijk is met name naar de toepassing van Sint-Janskruid als antidepressivum veel onderzoek gedaan.

CellCare heeft voor Rhodiola en Sint-Janskruid extracten gekozen met een optimale verhouding in werkzame inhoudsstoffen, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsproduct.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 60 vega capsules
Code: 2104-60
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 18,71  € 24,95 
Hypericum-Rhodiola

Samenstelling


KRUIDEN  
Sint-Janskruid extract (Hypericum perforatum, min. 0,3% hypericine), Rhodiola extract (Rhodiola rosea, min. 3% rosavine en 1% salidroside) - totaal 500 mg
INGREDIENTEN  
Sint-Janskruid extract, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), Rhodiola extract, vulmiddel (cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide)
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.

Gebruiksadvies

  • Dagelijks tweemaal 1 capsule bij een maaltijd of voor het slapen met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Sint-janskruid kan de werking van geneesmiddelen zoals anti-coagulantia, anti-epileptica, antidepressiva (SSRI's), medicatie voor hypo-/ hyperglycaemie, hypo-/ hypertensie en hartmedicatie beïnvloeden.
  • Ook andere invloeden op geneesmiddelen zijn mogelijk.
  • Overleg, indien van toepassing, met uw behandelaar / arts / apotheker / trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×