dd

Over ons


CellCare staat al reeds 12,5 jaar voor hoogwaardige, professionele voedingssupplementen. Hierin staat de filosofie van CellCare altijd centraal, namelijk dat goede voeding voor de lichaamscellen van essentieel belang is om optimaal te kunnen presteren en langdurig gezond te blijven. Maar ook in situaties waarin de gezondheid juist een punt van aandacht is, blijft gezonde voeding voor alle lichaamscellen een uitermate belangrijk uitgangspunt.

Mede met ons assortiment aan voedingssupplementen, dragen wij deze filosofie uit en proberen we daar steeds meer gezondheidsprofessionals in te betrekken.

De producten van CellCare zijn samengesteld op basis van de gedachte dat er een sterke wisselwerking bestaat tussen brein, darmen, immuunsysteem, hormonen en genen, waarbij de combinaties van voedingsstoffen elkaar versterken. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht; de voedingssupplementen zijn, waar mogelijk, verkrijgbaar met handige sachets of maatschepjes in dagdosering.

Het CellCare assortiment bestaat uit 3 productlijnen met unieke, samengestelde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, kruiden en spoorelementen:

De EveryDay lijn bevat producten met basis voedingsstoffen voor het dagelijks gebruik door iedereen.
De Performance lijn bevat producten met voedingsstoffen voor extra prestatie op werk, school/studie of sport.
De Rebalance lijn bevat producten met voedingsstoffen voor herstel na zware inspanning of ziekte.

Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, technologie, voeding en voedingssupplementen, wil CellCare voorop lopen als het aankomt op informatieverstrekking en innovatieve voedingssupplementen. Ons assortiment zal zich daarom ook blijven uitbreiden en aanpassen aan de steeds vernieuwende omstandigheden, zodat ook u steeds het beste van het beste kunt verwachten van ons.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×