dd

Probiotica Essentials - Overstock Sale

CellCare Probiotica Essentials bevat een zorgvuldig samengestelde mix van 8 verschillende bacteriestammen. De bacteriestammen in Probiotica Essentials zijn zodanig geselecteerd dat hun onderlinge werking optimaal is, en dat er een zo groot mogelijke hoeveelheid bacteriën levend de darmen bereikt.

Probiotica Essentials is leverbaar in een pot met poeder en in een verpakking met 30 sachets. De pot met poeder bevat per meegeleverde afgestreken maatschep van 3 gram minimaal 3 miljard levensvatbare bacteriën.

De verpakking met 30 sachets bevat 4 gram Probiotica Essentials poeder per sachet, met minimaal 4 miljard levensvatbare bacteriën.

Probiotica gaan heel goed samen met orthomoleculaire therapieën.

Voor een goede effectiviteit dient Probiotica Essentials iedere dag te worden ingenomen.

Dit product kan worden gebruikt vanaf de leeftijd van 2 jaar. De kolonisatie van de bacteriën uit probiotica is niet blijvend. Over een periode van enkele maanden verliest het darmmilieu, wanneer de inname van probiotica wordt gestaakt, onder invloed van tal van factoren zijn optimale samenstelling.

Probiotica Essentials kan goed gecombineerd worden met Cell Essentials, Inuline, Anti Toxinen Essentials en Anti Pathogenen Essentials. Deze combinatie van producten versterkt en ondersteunt elkaars werking.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 30 sachets
Code: 2007-30
Beschikbaarheid: Uit assortiment
€ 25,95  € 32,95 
Probiotica Essentials - Overstock Sale

Samenstelling


SAMENSTELLING PER SACHET (4 GRAM)  
Minimaal 4 x 10⁹ kolonievormende kiemen in een mix van de hierna genoemde bacteriestammen: Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19
INGREDIENTEN  
maiszetmeel, maltodextrine, fructo-oligosacchariden (FOS), inuline, plantaardige proteïne, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, bacteriekiemen, enzym (amylase), mangaansulfaat
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.

Gebruiksadvies

  • Dagelijks de inhoud van 1 sachet in lauw water oplossen en één minuut laten staan alvorens op te drinken, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • Bij voorkeur een half uur voor het ontbijt innemen.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Houd minimaal 2 uur tijdsverschil tussen inname van antibiotica en probiotica.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Door dit product te combineren met Cell Essentials, wordt de werking ervan versterkt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×