Schisandra-Siberian Ginseng-Shilajit

CellCare Schisandra-Siberian Ginseng-Shilajit is een krachtige kruidencombinatie, bestaande uit Schisandra chinensis, Siberische ginseng, Shilajit, Zwarte peper extract en octacosanol.

Schisandra (Schisandra chinensis) is een klimplant met rode besjes, die voornamelijk voorkomt in Noordoost-China, Rusland, Korea en Japan.

Een van de belangrijkste werkzame bestanddelen uit Schisandra zijn de zogenaamde schisandrinen, zij zijn verantwoordelijk voor de diverse gunstige eigenschappen van Schisandra. Zo bevordert Schisandra de concentratie, het geheugen, de leerprestaties, de gemoedstoestand en draagt het bij aan meer geestelijke energie. Ook maakt Schisandra minder stressgevoelig.

CellCare Schisandra-Siberian Ginseng-Shilajit maakt gebruik van een gestandaardiseerd extract van Schisandra, met minimaal 5% schisandrinen, wat garant staat voor een hoge werkzaamheid.

Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus) is een langzaam groeiende, meerjarige struik. De struik produceert een grote, vlezige wortel die gedroogd wordt en vervolgens verwerkt wordt in capsules.

Siberische Ginseng kent een eeuwenoud traditioneel gebruik in Aziatische landen (China, Japan, Korea, Rusland) en wordt in de Chinese geneeswijzen veelvuldig gebruikt.

De werkzame bestanddelen van Siberische Ginseng zijn met name de groep eleutherosiden, die grotendeels verantwoordelijk zijn voor de positieve effecten van Siberische Ginseng. Zo bevordert Siberische Ginseng, net als Schisandra, de concentratie, het geheugen, de leerprestaties, de gemoedstoestand en draagt het bij aan meer geestelijke energie. Ook maakt Siberische Ginseng minder stressgevoelig.

CellCare Schisandra-Siberian Ginseng-Shilajit maakt gebruik van een gestandaardiseerd wortel extract van Siberische Ginseng, met minimaal 2% eleutherosiden.

Zwarte peper (Piper nigrum) extract wordt gewonnen uit de bessen van de Zwarte peper. Dit extract, dat rijk is aan de werkzame stof piperine, wordt in gepatenteerde vorm ook wel Bioperine® genoemd, en helpt de opneembaarheid te verbeteren van diverse stoffen in CellCare Schisandra-Siberian Ginseng-Shilajit.

Shilajit (Shilajit asphaltum) is een organische stof, gewonnen uit biomassa hoog in het Himalaya gebergte. Samen met de stof Octacosanol, die biochemisch gezien veel op vitamine E lijkt, maken zij de formule compleet.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 60 vega capsules
Code: 2016-30
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 24,95
Schisandra-Siberian Ginseng-Shilajit

Samenstelling


KRUIDEN  
Schisandra extract (Schisandra chinensis, min. 5% schisandrinen), Siberische ginseng extract (Eleutherococcus senticosus, min. 2% eleutherosiden), Shilajit 4:1 extract (Shilajit asphaltum, min. 1% fulvinezuur), Zwarte peper extract (Piper nigrum uit Bioperine®, min. 95% piperine) - totaal 355 mg
AANVULLENDE ACTIEVE VOEDINGSTOFFEN  
Octacosanol (min. 5% L-octacosanol), 2 mg
INGREDIENTEN  
Schisandra extract, Siberische ginseng extract, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), Shilajit extract, vulmiddel (cellulose), Bioperine®, antiklontermiddel (siliciumdioxide), octacosanol
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.

Gebruiksadvies

  • Dagelijks 2 maal 1 capsule bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Door dit product te combineren met Cell Essentials, Omega-3 Krill, Magnesium en Probiotica Essentials wordt de werking ervan versterkt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×