Valeriaan-Hop-Passiflora

In de huidige maatschappij, waarin stress veelvuldig voorkomt en we veel van onszelf vergen, komt het nog wel eens voor dat we hierin doorschieten. Echt tot rust komen en herstellen is dan weleens lastig.

CellCare Valeriaan-Hop-Passiflora bevat werkzame stoffen die helpen om weer te kunnen ontspannen, zonder dat ze sufheid of afhankelijkheid veroorzaken.

Zowel Valeriaan, Hop als Passiflora zijn natuurlijke rustgevers. Ze werken ontspannend, verbeteren je nachtrust, verminderen je stressgevoeligheid en helpen je daardoor o.a. bij examenstress en plankenkoorts.

CellCare Valeriaan-Hop-Passiflora is een dopingvrij getest voedingssupplement, waardoor het ook geschikt is voor topsporters.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 180 vega capsules
Code: 2115-180
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 54,00
Valeriaan-Hop-Passiflora

Samenstelling


KRUIDEN  
Valeriaan extract (Valeriana officinalis, min. 0,8% valereenzuur), Hop 4:1 extract (Humulus lupulus), Passiebloem extract (Passiflora incarnata, min. 4% vitexine) - Totaal 400 mg
INGREDIENTEN  
Valeriaan extract, vulmiddel (cellulose), Hop extract, Passiebloem extract, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC))
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.

Gebruiksadvies

  • Dagelijks 1 tot 3 capsule(s) bij een maaltijd of een half uur voor het slapen met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.
  • Niet gebruiken in combinatie met alcohol.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Door dit product te combineren met Cell Essentials, Omega-3 Krill, Magnesium en Probiotica Essentials wordt de werking ervan versterkt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×