Vitacholine-Salvia-Gastrodia

CellCare Vitacholine-Salvia-Gastrodia is een mooie combinatie van 3 verschillende kruidenextracten en de werkzame stof choline.

Salie (Salvia officinalis) komt van het Latijnse ‘salvere’ dat gezond zijn/worden betekent en duidt op de gezondheidsbevorderende kwaliteiten van de plant. Er zijn wel 900 verschillende soorten salie, waarvan de salvia officinalis de bekendste is. Het wordt al sinds jaar en dag ingezet bij diverse gezondheidsklachten.

Salie heeft onder andere ondersteunende eigenschappen met betrekking tot de bijnieren, waardoor het evenwichtig helpt te blijven in stress-situaties of drukke perioden.

Gastrodia elata groeit in schaduwrijke, vochtige bossen op humusrijke grond en wordt het meest gevonden in Madagaskar, Rusland, Tibet, China, Japan, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor voeding is de plant afhankelijk van een combinatie van plantenwortels en schimmels. De bekendste wetenschappelijke onderzoeken naar de geneeskrachtige werking van Gastrodia zijn door Chinese en Japanse wetenschappers uitgevoerd. In de Traditionele Chinese geneeskunde wordt Gastrodia gezien als “superieur” kruid.

Choline is een grondstof die betrokken is bij zeer veel uiteenlopende processen in het menselijk lichaam. Zo is het een grondstof voor onder andere de celwandstructuur, de metabole controle, en is betrokken bij het behoud van evenwicht in celgroei, cel functie en cel reparatie.

Choline wordt ook wel vitamine B4 genoemd, een “half-vitamine”, aangezien het lichaam het gedeeltelijk zelf kan maken. Choline is een belangrijke leverancier van methylgroepen en is zelf onderdeel van verschillende verbindingen, waaronder fosfatidylcholine en acetylcholine.

Choline speelt een grote rol bij de vetstofwisseling, draagt bij aan het behoud van een normale leverwerking, draagt bij aan de alertheid, reactiesnelheid, het geheugen en de leerprestaties. Vitacholine™ is de gepatenteerde, uitstekend opneembare vorm van choline.

Zwarte peper (Piper nigrum) extract wordt gewonnen uit de bessen van de Zwarte peper. Dit extract, dat rijk is aan de werkzame stof piperine, wordt in gepatenteerde vorm ook wel Bioperine® genoemd, en helpt de opneembaarheid te verbeteren van de werkzame stoffen in CellCare Vitacholine-Salvia-Gastrodia.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 60 vega capsules
Code: 2108-60
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 26,75
Vitacholine-Salvia-Gastrodia

Samenstelling


KRUIDEN  
Salie extract (Salvia officinalis), Gastrodia 4:1 extract (Gastrodia elata), Zwarte peper extract (Piper nigrum uit Bioperine®, min. 95% piperine) - totaal 305 mg
AANVULLENDE ACTIEVE VOEDINGSTOFFEN  
Choline (Vitacholine™), 100 mg
INGREDIENTEN  
Vitacholine™, Salie extract, Gastrodia extract, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), vulmiddel (cellulose), Bioperine®, antiklontermiddel (siliciumdioxide)
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.

Gebruiksadvies

  • Dagelijks 2 maal 1 capsule bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Door dit product te combineren met Cell Essentials, Omega-3 Krill, Magnesium en Probiotica Essentials wordt de werking ervan versterkt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×