Vitamin C Essentials

Vitamine C is betrokken bij zeer veel functies in het lichaam. Zo ondersteunt vitamine C het immuunsysteem en de weerstand, en is het goed voor de concentratie, het geheugen, leerprestaties en de gemoedstoestand.

Daarnaast vervult vitamine C een rol als antioxidant, waardoor het een celbeschermende functie heeft. Ook is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten, de huid, het kraakbeen en het tandvlees en bevordert het de energiestofwisseling, waardoor vitamine C bij kan dragen aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid.

Vitamin C Essentials bevat 5 verschillende vormen van vitamine C in hoge doseringen in één capsule.Calcium- en magnesium ascorbaat zijn ontzuurde vormen van vitamine C en daardoor minder prikkelend voor de maag. Daarnaast worden deze vormen van vitamine C zeer goed opgenomen door het lichaam.

Het Acerola extract is rijk aan vitamine C en bioflavonoïden, die afbraak van vitamine C voorkomen en de opname nog verder verbeteren.

Ascorbyl palmitaat is een vitamine C vorm, die zowel wateroplosbaar als vet oplosbaar is, waardoor het in het lichaam beter inzetbaar is.

Ascorbinezuur is de zure vorm van vitamine C. Het ondersteunt net als bovenstaande vormen van vitamine C, een grote hoeveelheid aan lichaamsfuncties.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Inhoud: 180 vega capsules
Code: 2009-180
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 41,75
Vitamin C Essentials

Samenstelling


VITAMINEN     RI
Vitamine C calciumascorbaat, magnesiumascorbaat, ascorbinezuur, ascorbylpalmitaat, Acerola extract 617 mg 771%
MINERALEN     RI
Calcium ascorbaat 27 mg 3%
Magnesium ascorbaat 10 mg 3%

RI = Referentie Inname

INGREDIENTEN  
vitaminen, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), Acerola extract, mineralen, antiklontermiddel (siliciumdioxide)
ALLERGENENINFORMATIE  
Dit product is hypoallergeen.
Meer informatie samenstelling Informatie inklappen

Gebruiksadvies

  • Dagelijks 1 tot 3 capsule(s) bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Door dit product te combineren met Cell Essentials, wordt de werking ervan versterkt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons cookiebeleid.

×