Reviews

Wil jij ook een review achterlaten en kans maken op € 10,- shoptegoed? Klik dan hier.

 

MSM

Het smaakt niet heel lekker, maar mijn persoonlijke ervaring van het effect is super.

CellCare geeft een duidelijke uitleg en heeft een goede service.

anoniem

 

----

Met bewondering zag ik deze week hoe je weer een webinar kon verzorgen, want ik schrok van je mededeling over je ernstige ongeluk vorig jaar. Wat fijn dat het weer zo goed met je gaat en wat een bewijs voor voeding en leefstijl, inclusief mindset, als medicijn voor een beter leven!
Brigitte Baumeister
Voedingskundige en psycholoog

 

------

Erg fijn die voedingssupplementen van CellCare. De producten van CellCare helpen mij bij mijn gezondheid en op dit moment heb ik geen medicatie nodig.
Ook bij mijn cliënten zie ik prachtige resultaten en daar zijn ook zij erg blij mee.
Bregtje de Boer
Praktijk ‘Zien met nieuwe ogen’
Psychosynthese-EMDR-Orthomoleculaire therapie

 

-----

Ik ben zeer enthousiast over de producten van CellCare. Deze worden samengesteld op basis van de nodige inzicht en kennis! De diverse supplementen kunnen, indien gewenst, ook makkelijk gecombineerd worden zonder bang te hoeven zijn voor niet gewenste neveneffecten. Er is voldoende keuze.

 

“Ik ben als ervaringsdeskundige & therapeut heel blij dat ik mijn cliënten kan helpen, door daar waar nodig, het lichaam te ondersteunen in het herstel met behulp van kwalitatief goede en uitgebalanceerde supplementen”

Marieke Dijkgraaf-ten Bolscher
Monsana, praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde

 

 

------

Bij Kaizen Gym kiezen we altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. CellCare Supplements is daarom nu ook de enige logische keuze voor ons.

Na veel verschillende merken supplementen aan onze clientèle aangeboden te hebben merken wij met CellCare dat onze cliënten zich zowel mentaal als fysiek beter voelen. 

Dit zorgt op zijn beurt voor betere fysieke prestaties, beter herstel en meer mentale weerbaarheid.

 

Met het uitgebreide assortiment met de hoogste kwaliteit ingrediënten, hebben we altijd een passende oplossing voor onze cliënten.

Mike van Beek
Personal Coach
Kaizen Gym

------