NIEUW: Zwangerschapsmulti
NIEUW: Zwangerschapsmulti
60 capsules
€ 29,95
Article number: 2026-60-CCS

Voor de ondersteuning van o.a. foliumzuurstatus, immuunsysteem, energieniveau, normale bloedsuikerwaarden en de aanmaak van cellen en weefsels.*

 

Zorgvuldig ontworpen multi voor (aanstaande) mama’s voor de ondersteuning van o.a. foliumzuur­status, ijzergehalte, immuunsysteem, energie­niveau, normale bloedsuikerwaarden en de aanmaak van cellen en weefsels.

 

Deze zwangerschapsmulti is samengesteld voor vrouwen door vrouwen op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten en het bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en in doseringen. Daarbij is uitsluitend gekozen voor goed opneembare verbindingen. 


*Vitamine B12, C, D, folaat, chroom, ijzer, magnesium 

- Same day shipping when ordered on working days before 4 pm.
- Free shipping within NL from € 50.
- Easy payment.

Quantity discount
Buy 4 packaging, get 2% discount
Buy 8 packaging, get 4% discount
Buy 16 packaging, get 6% discount
Detailed description

Vrouwen met een zwangerschapswens, die zwanger zijn of die borstvoeding geven willen natuurlijk het beste voor zichzelf en hun kind. Deze bijzondere en belangrijke periode moet natuurlijk optimaal ondersteund worden. Niets is meer waardevol als de gezondheid van de (aanstaande) moeder en het kindje.

 

Deze zwangerschapsmulti is samengesteld voor vrouwen door vrouwen op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten en het bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en in doseringen. Daarbij is uitsluitend gekozen voor goed opneembare verbindingen. 

 

Tijdens de zwangerschap is de behoefte aan de meeste vitaminen en mineralen licht verhoogd. Sommige vragen bijzondere aandacht zoals ijzer, calcium, jodium, foliumzuur en vitamine A.

 

Vitamine A


Als tijdens de zwangerschap aanvulling van vitamine A nodig is, gaat de voorkeur uit naar vitaminepreparaten met bètacaroteen, een pro-vitamine A. Zwangerschapsmulti bevat daarom 2,5 mg natuurlijke bètacaroteen. Het lichaam zal van de aanwezige bètacaroteen niet meer omzetten in vitamine A dan het nodig heeft en dit zal dus niet leiden tot een te hoog vitamine A-niveau.  

 

Folaat / Foliumzuur, voor vrouwen die zwanger willen worden

 

Het is algemeen bekend dat foliumzuur voorafgaand aan en tijdens de zwangerschap zeer belangrijk is. In deze zwangerschapsmulti wordt gebruikgemaakt van de biologisch actieve vorm van foliumzuur (folaat) gebonden aan glucosaminezout (Quatrefolic®). Dit zorgt voor optimale opneembaarheid. Deze multi bevat de aanbevolen norm van 400 μg folaat per 2 capsules.

 

Foliumzuursuppletie verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus van de moeder is een risicofactor voor het ontstaan van neurale buisdefecten (een open ruggetje) bij de zich ontwikkelende foetus. Deze zwangerschapsmulti voorziet in de behoefte en noodzaak voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd om extra foliumzuur (400 μg per dag) in te nemen gedurende ten minste één maand voor en maximaal drie maanden na de conceptie. Folaat draagt eveneens bij tot de groei van het foetus (kindje) tijdens de zwangerschap en tot de vorming van de placenta.

 

 

Vitamine D

 

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, hebben meer vitamine D nodig. Deze zwangerschapsmulti bevat daarom een ruime dosering van 12,5 μg vitamine D3.

 

Vitaminen en mineralen


Zoals je van ons gewend bent, heeft CellCare goed gekeken naar de dagelijkse behoeften van vitaminen en mineralen en wat de gemiddelde innames en de ondergrenzen daarvan zijn. Hierbij is ook rekening gehouden met de mate waarin het lichaam in staat is om de verschillende verbindingen om te zetten. Zo bevat onze Zwangerschapsmulti de biologisch actieve vormen van vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat), B12 (methyl- en adenosylcobalamine) en foliumzuur (5-methyltetrahydrofolaat glucosaminezout). Dit zijn de vormen zoals ze door het lichaam worden gebruikt en onderzoek laat zien dat deze een hogere biologische beschikbaarheid hebben in het lichaam. Ook hebben we gekozen voor goed opneembare verbindingsvormen van de mineralen waardoor ze mild zijn voor de maag en de dunne darm goed bereiken.

 

Overige actieve voedingsstoffen


Het geheel aan voeding is meer dan alleen de som van vitaminen en mineralen. Om die reden bevat de Zwangerschapsmulti aanvullende actieve voedingsstoffen zoals choline, glutamine, taurine, citrus bioflavonoïden, N-acetyl-L-cysteine, inositol, PABA en natuurlijke tocoferolen.

 

Content and composition
Suggested usage

• Dagelijks 2 capsules bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut. 
• De aanbevolen dosering niet overschrijden. 
• Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
• Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
• Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
• Niet geschikt voor veganisten. 

Ask a question about this product
Call: +31 (0) 33 209 54 00 or send a message