NIEUW: Huid Support
NIEUW: Huid Support
60 capsules
€ 26,95
Article number: 2241-60
Ondersteunt en kalmeert de huid.

Huid Support is een ayurvedisch product waarin kruiden zijn opgenomen die een ondersteunend en kalmerend effect hebben op de huid.* (Neem)

 

Ayurveda is een traditionele Oosterse geneeswijze die in onze Westerse maatschappij een groeiende waardering kent.  

 

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.

- Same day shipping when ordered on working days before 4 pm.
- Free shipping within NL from € 50.
- Easy payment.

Quantity discount
Buy 4 packaging, get 2% discount
Buy 8 packaging, get 4% discount
Buy 16 packaging, get 6% discount
Detailed description

Curcuma longa (Haridra/Haldi). Ook wel bekend als specerij onder de naam geelwortel of kurkuma. Uit de ondergrondse wortelstok wordt curcumine gewonnen. Binnen de Ayurveda wordt het toegepast vanwege o.a. zijn antioxidante eigenschappen* en bijdrage aan de gezondheid van botten, gewrichten, longen en de huid*.

 

Azadirachta indica (Neem). Vrijwel iedereen in India is vertrouwd met de Neem boom, één van de belangrijkste ondersteunende kruiden voor de gezondheid van de huid*. Het heeft een kalmerend effect op de huid*, kan als antioxidant beschouwd worden* en ondersteunt de lever- en immuunsysteemfunctie*.

 

Rubia Cordifolia (Manjistha). Deze klimplant wordt beschouwd als een kruid met verkoelende eigenschappen*. Het wordt vaak gebruikt om de Pitta-dosha in balans te brengen, wat wordt geassocieerd met hitte. De belangrijkste actieve verbindingen zijn anthraquinonen, tannines en glycosiden.

 

Berberis aristata (Daruharidra). Met name de wortels en de schors worden gebruikt vanwege zijn bittere en samentrekkende eigenschappen, afkomstig van berberine, een alkaloïde. Traditionele toepassingen zijn onder andere ondersteuning van de spijsvertering, lever en huid*.

 

Hemidesmus indicus (Sariva). Van deze kruidachtige plant worden met name de wortels gebruikt. De bioactieve stoffen zoals coumarines, triterpenoïden, flavonoïden en saponinen bezitten onder andere huidondersteunende eigenschappen*.

 

Emblica officinalis (Amla). Deze Indiase kruisbes groeit aan een kleine tot middelgrote boom. De zure vruchten bevatten ascorbinezuur (vitamine C), flavonoïden en tannines. Traditioneel wordt de vrucht toegepast vanwege zijn antioxidatieve en spijsvertering ondersteunende eigenschappen*.

 

Acacia Catechu (Khadira). Het extract wordt gewonnen uit de schors van deze middelgrote tot grote boom met doornachtige takken. De belangrijkste actieve stoffen zijn de bioflavonoïden catechine, quercetine en kaempferol.

Content and composition
Suggested usage
  • Dagelijks 2 - 3 capsule(s) bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Ask a question about this product
Call: +31 (0) 33 209 54 00 or send a message