Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Gratis verzending binnen NL vanaf € 50,-
Gemakkelijk betalen
Vitamine D3 care

Vitamine D3 care is het dragen van zorg voor belangrijke verschillende lichamelijke functies. Het is belangrijk om voldoende vitamine D via je voeding en zonlicht binnen te krijgen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. De voedingssupplementen van CellCare bieden je de mogelijkheid om op een verantwoorde manier je vitaminen en mineralen aan te vullen. Bekijk het hele assortiment.

 

Geïnteresseerd in onze producten?

Vitamine D3 care draagt bij aan gezonde lichaamsfuncties

Vitamine D3 is een vitamine die bijdraagt aan verschillende functies, waarbij het onder meer belangrijk is voor de ondersteuning van je spieren, botten en tanden. Het is belangrijk om voldoende vitamine D binnen te krijgen. De gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Dit kwalitatieve voedingssupplement zorgt ook voor de ondersteuning van je immuunsysteem. Ook mineralen kunnen je immuunsysteem ondersteunen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld selenium. Wist je dat dit mineraal mede geschikt voor de schildklier is? Met de pillen uit ons assortiment zorg je voor voldoende vitamine D3 care.

cta foto familie

Heb je vragen over onze vitamine D3 care?

Profiteer van goede voedingssupplementen

Binnen ons assortiment vind je pillen voor genoeg vitamine D3 care. Daarnaast vind je bij ons nog meer soorten vitamine, zoals vitamine AD. Bestel meteen en maak gebruik van verschillende betaalmogelijkheden. Woon je in Nederland en bestel je boven de €50 euro? Dan profiteer je van snelle én gratis verzending! Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00, zodat je producten dezelfde dag nog verzonden worden.